Monday, February 1, 2010

tak baca pon takpe

Lambat nye update. Busy sangat. Ingat memang tak nak update dah but since these pics I dah save kat draft..so why not? So last Friday after work, I balik PH dulu sebab nak pergi Subang together with hubby. Dah sampai Subang, lepak² japs and bawak Mika jalan² at Parade. Tak buat apa pon kat sana, gi MPH bought him some books then tuh jer, balik PH. Rasa pelik balik PH sebab dah 2 malam tido kat Subang..so bila balik PH cam sunyi sikit. At night lepas Mika dah sleep hubby and I watched The Time Traveler's Wife. Movie agak pening sebab dia kejap flashback pastu forward..kejap missing, kejap ada. But okay la..tak ngantuk plus Eric Bana macam handsome je :D

Saturday morning we all pergi breakfast at Darus sebab ingat nak amik barang I beli online kat situ. Boleh tak orang tuh lupa ada COD pagi tuh..hiisshhh..geram btol. So balik la balik to PH dengan tangan kosong. Tak buat apa pon on Saturday, lepak day jer. The past few weeks have been hectic weeks for us kan..so duduk rumah diam². Layan Mika tengok Elmo, Thomas and friends and in the evening, pusing² kat taman, Malam tuh masa dinner tengok Deep Blue Sea at HBO HD, cerita sharks..dah la tengah makan time2 tuh la ada part² kena makan ngan shark la..darah²..uhuhu..tapi best gaks. Did I mention before that hubby dah subscribe Astro Beyond sebab dia kata nanti layan bola best..haish..apa² la sayang..Now only got few channels jer HBO, History, ESPN, Supersport, National Graphics..tuh je kot..so if ada movie best kat HBO, worth jugak la for me. Lain² tak tengok sangat.

Sunday afternoon pergi lunch with my family at The Famous Thai, Seksyen 9 Shah Alam. Makan dan makan and Abah had to leave early sebab he got golf meeting that afternoon. Dah makan² and terus balik rumah and it was raining heavily in the evening. Petang tuh I layan another movie Passengers. Wah cerita ni pelik..dia macam style² The Others. Orang² dah mati without knowing they are dead..pelik..Kenapa banyak cerita pelik eh sekarang? Eh boring nye post ni...takde cerita menarik langsung. Tak pergi to PIL's house this weekend sebab mereka takde. They did came back for a short while on Thursday then Friday balik Penang dah.

Okay lar, I better put a halt to this boring post. Have a nice day :)

"Caaakkkk"
Mika at Toys 'R' Us
Main camera pulak
Saturday morning
Pose mahal ni
Swing swing..
Masam nye muka Mika..dia tak suka naik swing sebenarnya :D

No comments: