Wednesday, February 10, 2010

lapar lapar lapar

2 posts in 2 hour? Ni semua sebab lapar punya pasal. Perut dah bunyi². Actually dah bunyi² dari malam tadi. Tengah baring² on sofa and letak kaki atas lap hubby (gaya orang malas dan konon² nak manja²) tiba² ada bunyi..wah, bunyi apa tuh?? Hubby dah kerut² muka, huhuh. Asal tengok The Biggest Loser je lapar tak pon makan tak ingat. Sungguh tidak insaf. Nak makan cam dah lambat, 10.30 dah. Dinner dah makan tapi awal, at 6pm and around 8 something I dah makan half of Snickers bar tapi masih lapar. Then breakfast tadi makan roti jer. Lunch nanti I eat in. Nak replace hour and also banyak kerja :( Hopefully cukup la portion tuh nanti. I'm a big eater..memang pon. Eat a lot..macam hubby selalu cakap :P

2 comments:

Anonymous said...

Fiza, no wonder laju je turun bila dpt msg dari wani ek.

tp mmg la, lately cepat lapar kan, lagi2 stress keje kan, ditambah pulak ngan faktor2 lain

hahahahha....paham tak

siti

raF|za said...

hahah..i kalau boleh nak jadi orang pertama. haah, stress dengan benda² yang tak patut pon ada jugak. boring kan? hari² kena pandang dan dengar..hehehe