Wednesday, February 17, 2010

just us day

So on Saturday, Mika takde pon I still bangun awal, dah biasa. Breakfast at Darus, ss 15. Nasi lemak sedap..yummy :) sampai Subang around 9 budak kecik tuh tido pulak. Tunggu dia bangun sambil tuh I masak his food. My brother had to send my dad to airport, Abah pergi Sulawesi with his friends. Business and leisure. Bawak golf stick sume. Dah balik dah pon semalam.

Mom said Mika macam ada stuffy nose. Mesti jangkit from bbsitter dia ni. Bbsitter not well last Friday. So we went to Dr Gan's clinic to take flu/phlegm medicine. Kan nak CNY, nanti lambat² tutup la clinic. Dan sebab rambut Mika sangat messy, we went to the barber to get it cut. Memula I tak nak potong pendek sangat, nak biar fringe dia tapi budak kecik tak boleh duduk diam..ended up potong terus..huhuh..haih Mika..kamu ni.

Balik Subang fed him lunch and went back to PH just after that. Nothing much to do, spent the day by lazying around and layan Mika yang gerak sana gerak sini. Pengsan..ada je benda dia nak buat. If dah bosan kat atas, dia tarik tangan ajak turun bawah. Then main turun naik tangga. Sebab boring sangat lepak rumah, hubby ajak gi jalan² kat taman tasik Shah Alam. We dropped by at a pasar malam on the way back tapi tak beli apa pon, tak menarik. I cakap kat hubby nak Dominos so we ordered in. One large Extravaganza, one regular Spicy Sambal (claim voucher late delivery), Breadstix and Cinnastix. Makan 2 orang je tapi melampau² kan :D

We had that for dinner and layan this movie "The Blind Side". Sandra Bullock and Tim McGraw starred in this movie. Based on a true story, cerita kesian+sedih tapi happy ending. Oh sedih nye..sedih sebab kesian. Ulang cakap banyak kali sebab betul² sedih + kesian. Okay enough, got it. Ada jugak orang baik macam couple ni. Wanna more? Google saja okays..Nazira dut, you have to watch this..sure nangis² :P

muka masam sebab tak suka
mommy and daddy yang kecoh
dah pendek dah, takde fringe
jalan-jalan
tangan tuh mesti nak pegang something kan Mika?
dapat daun pon jadi la
 like father like son
   
Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Mosque in the background
 my cheeky munchkin




2 comments:

Tatie Sharil said...

muke sume stock gangster. hhaahha mika2.

raF|za said...

mika garang..heheh..control tuh :P