Wednesday, January 27, 2010

thank you for loving me

Semalam balik rumah sangat happy sebab rumah bersih. Hubby telah merajinkan diri membersihkan rumah. Siap mop lagi. Thanks sayang! Then I bangun pagi tadi nak pergi basuh baju Mika tapi dia dah siap basuhkan. Hehehe..i like..camni la best. Tak perlu nak suruh dah buat. Memangla kerja perempuan semua tuh tapi kata no maid, then wife pon bukan suri rumah tangga sepenuh masa, so apa salah tolong menolong kan. Rasa kalau buat camni selalu mesti I happy dan kurang nak emo. Tapi this doesn't mean everyday hubby kena buat, applicable on his off days only or when help is needed. When hubby is around, Mika memang banyak spend time with his daddy sementara tuh I buat la apa yang patut. Kalau nak mandikan Mika, cuci Mika lepas dia buat bisnes, tukarkan pampers, bagi Mika susu, bawak Mika pergi taman, mostly memang daddy Mika buat. Time nak tido jer pass Mika dekat I. Thanks B, love you so much. (Eh, loving² pulak pagi ni..sorry kalau you all baca pastu nak termuntah ke) I think my hubby deserves a special entry for this. Nanti I update about Mika's 13 months progress.

Eh I notice followers dah bertambah. Tak sangka ada orang follow pulak blog I yang merapu² ni. Anyways, thanks all for following. Have a great day ahead yea?

No comments: