Thursday, January 14, 2010

pagi lagi dah banyak cerita

Morning! What a dream lar last night. Mimpi about vampire and I salah seorang vampire. Yang best dalam mimpi tuh boleh bergerak dengan cepat dan attack orang. So I attack orang yang I tak suka and sangat seronok. Ishh..mimpi apa la macam tuh. Then I mimpi belikan car for my mom..yes, it only happened in a dream. Orang cakap mimpi terbalik..so my mom la nak belikan for me?? Kalau betul, my sis akan menjadi orang pertama mengamuk sebab she's so hoping nak kereta baru..Adik, mintak kat abah lar :P

The night before I mimpi I ada affair with this hot race driver. Omputeh lar..tapi kan..nama dia Ian Mckellen! bukan ke Ian Mckellen dah tua?? Ala, dia berlakon Lord of the Rings jadi Gandalf and also X-Men as Professor X. Ni mesti sebab before that I tengok E! dia tengah interview mamat ni. Tapi apa pon mamat race driver tuh memang hot, sampai I cerita kat hubby muka senyum²..so hubby cakap.."Orang bodz eh?" Bodz tuh singkatan for "stupid" in Malay. Nak tulis dalam Malay cam harsh sangat pulak..huhuh..ala..mimpi jer la..mainan tidur..owh saya basuh kaki, basuh muka dan gosok gigi dah tapi masih bermimpi begitu.

Semalam ada American Idol..first audition. OMG, the guest host Victoria Beckham sangat la kurus! Lengan dia semua cam kecik jer..muka dia lagi la..runcing sangat..she's so small and she's a mother of 3! Tapi she's nice and she's lucky to have David Beckham as husband! Husband yang hot yang pernah buat I crazy kejap zaman dia Man Utd in late 90's. Nasib my brother memang Man Utd supporter so he has the video and magazine collection, which I tumpang tengok sekali kalau dia pasang video tuh. I siap pre-order this special edition Man Utd magazine kat MPH just to get his poster yang satu page tuh je (dulu Internet sangat asing, so tak reti lar nak dload pic ke apa) Poyo kan..then bilik penuh ngan muka Encik Beckham, file, diary, notebook sume muka dia. My mom geleng kan kepala je everytime masuk bilik. Sampai la dia annouce engage ngan Victoria I macam frust gile..hahah..cam why oh why..yer..Beckham freak I was and after dia engage with Victoria, terus anti dan beralih minat kepada orang lain seperti Peter Andre (suara tak sedap mana pon tapi body sangat tip top), Totti (ni a must lar), Josh Hartnett (till now) dan lain-lain (boyband freak pon saya jugak :P)

Okay lar, dah banyak membebel pagi² ni. Time to work..ciao!

5 comments:

Deqna said...

hi..

thank u yer kasi petua kat my blog. Appreciate it :)

Nway, saya pun kebelakangan ni asyik mimpi yg pelik2 jer... pastu paling tak tahan leh sambung2 pulak..

raF|za said...

heheh..my pleasure :) suka je nak share

gEe said...

apa ke hal nyer adik aku sorang ni mimpi pelik2..hahahha..tapi akak pun kkdang mimpi pelik2 gak..yg paling kerap, mimpi terbang...aduh..kan best kalau betul..

Joe J said...

peter andre?? eyuuu. itu btol2 org bodz

raF|za said...

hahaha..ntah wat². seriously..what was i thinking? :P