Wednesday, December 9, 2009

a quick one

Semalam tengok The Biggest Loser Asia sambil dinner..boleh? huhuh..tak sedar diri langsung. Sepatutnya tak nak dinner (bukan diet pon, malas) tapi my parents singgah rumah kejap in the evening nak ambil balik kereta my mom which was left at my house while they were away. Knowing my mom yang tak akan datang dengan tangan kosong, dia bawak ole² (i got a pair of jeans, shirt, sandal, painting for the house while Mika and hubby dapat shirt gaks). Thanks to my sis tolong pilihkan..i love the jeans very much tapi looks like kena alter sikit..a bit loose kat kaki..i think la..tapi hubby cakap..it looks tight to him already :P Tengok la nanti. Besides the ole², my mom bawak Kari Ikan..so mesti la kena makan kan. After tidokan Mika, I turun dapur tengok dalam fridge ada some broccoli and carrots, cincai masak tuh letak garlic and dashes of Lea and Perrins..done..then buat Telur Dadar with onions and red chilli in it..done. Since dinner was quite late, nearly 9pm and I normally retire to bed around 10..so sangat sleepy and initial plan nak baring² beside Mika, he was restless dalam cot, I letak dia on the bed..then I pon tertido sekali. Issshh..bukan baru je tengok The Biggest Loser ke?? Sebab tuh malas nak dinner..haih..but I woke up back at 11 sebab belum pack Mika's bag. Baju Mika tak perlu basuh..hubby buat sebab dia off today..hehe..bangun malam pon hubby. When hubby off, baru la I boleh bangun lambat sikit. Okay, back to work. I actually nak update bout last weekend. Tengok la if I got time and mood.

1 comment:

nn said...

aha, biasalah tu. suami kan. kan. kan. huhu.
macam my parents cakap seluar i too tight tapi it looks ok to me :P