Monday, December 14, 2009

happy birthday to supermom

Last Saturday was my mom's birthday. Happy birthday Umi! May Allah bless you always. I know that for now you have been blessed with such a wonderful family (yeah, Tok Mak is included T.T), a husband yang serious tapi with a gentle heart and sponsor terbaik ;), daughters bermacam ragam terutama yang kecik sekali tuh :P, son yang sungguh secretive, moody kekadang tapi rajin tolong orang, menantu yang sporting and selamba..huhuh and not to forget the latest addition in the family..cucu kesayangan satu-satunya pada waktu ini yang amat manja kat Tok Bah and Tok Mi nya (cepat la kahwin Ajoi and sebab cousins sangat rapat macam adik beradik, Ellie-dut sila la cepat kahwin and dapat baby supaya Mika tak naik lemak..hehehe)

Seperti celebration² sebelum ini, dining out with family is a MUST. tempat normally birthday person tuh pilih sendiri tapi selalu di dorong oleh budak ini dan akhirnya semua orang pon ter setuju dengan cadangan beliau. Eh, apa trick kamu? huhuh..so Victoria Station it is. Tak nak makan nasi, rasa nak go for western and again, kena cari tempat yang cozy and tak crowded untuk keselesaan tuan kecik.

Bergerak 2 kereta with Ajoi and Zira in Ajoi's car dan kami berempat plus one in Abah's car. Dalam kereta Mika sikit pon tak pandang mommy dia. Leka duduk depan ngan Tok Mi (no car seat lar..plus dah malam..hentam jer).

Meh tengok pics..enjoy!












That's all for Saturday night. I hope my mom had a good time..we love you Umi!

No comments: