Thursday, December 10, 2009

entry pukul 3 petang

Kerja banyak tapi masih curi² update..I just need to write write write to keep myself sane..huhu..apa lar..so tomorrow is a public holiday for Selangor and the next day pulak bday my mom. My plan is to go back to Subang and since my cousins are around, boleh la gossip² and claim souvenirs. Not sure yet nak overnight ke tak. I rasa macam nak meet up with the gurls too but belum plan anything lagi. Hubby on the hand, kerja! Okay lar, at least my family is around takde la I terkurung kat rumah. Speaking of him, semalam dia masak nasi goreng for dinner. I sorang je makan sebab hubby ala² diet makan pan fried dory only. I siapkan bahan then he volunteered to cook. Thank you B, buat la selalu okay..I think you are better cook than me lar :P

Sambil hubby memasak, I tidokan Mika and online sampai wireless tak boleh connect. It aint my fault. I nak load Cafe World, dia hang dan terus dc. Tapi after attempt yang ntah ke berapa kali and keluhan tak sudah hubby, berjaya jugak connect. Pagi ni I bawak leftover fried rice for breakfast. I cakap kat hubby, rasa kenyang..tak habis ni makan..tengok² licin! Haih..makan tak ingat sungguh. Okay lar, back to work sementara masih rajin ni. Take care people, to those who work in Selangor, have a great long weekend!

p/s: Mika dah boleh take few steps forward! Dia still takut² lagi..take your time sayang..I know you can do it. Love you Mikhail Haris!

No comments: