Friday, November 6, 2009

weekend is here


semalam tengok Oprah and last night's show was about Oprah's Viewer Surprise. Dia buat surprise kat orang and Oprah ni pandai tau buat orang nangis! I dah la jenis susah nangis, even my hubby pon jarang nampak I nangis. Kalau tengok movie with hubby then ada la part² touching tuh, I sampai cover² okay..malu nak nangis depan dia. But when it comes to Oprah or any touching movies, I surrender. So semlm hubby kan PM shift, I had my dinner while watching Oprah..then sambil makan sambil nangis..boleh? Tapi bukan sedih pon, more like happy tears coz the surprises she made..menggembirakan orang tuh sampai keluar happy tears. Ada yang dapat jumpa Josh Groban (his song "Awake" sangat best!), Bon Jovi (i love!), Tom Cruise and also dapat kereta la, rumah la..but in a way Oprah ni tolong those who really need help lar..Owh Oprah, bila nak buat surprise untuk saya?

This morning I dapat breakfast delivery from hubby. Normally jumpa kat rumah but he stayed a while for breakfast and I macam cakap lapar, nothing to eat, tak drive hari ni..so he dropped by at my office with a pack of nasi goreng, thanks B!

Okay, entry kelam kabut..semua pon macam tak related. Have a good weekend!

No comments: