Tuesday, November 3, 2009

Mika in action

He now can do this. Actually dah lama boleh buat..tapi sebab we all tak selalu duduk bawah, so tak sedar dia boleh buat ni. Makin lama makin laju naik..nanti nak ajar dia turun pulak. Btw, he called me "Mamamamamama" when he saw me this morning! Then panggil daddy dia "Dadadadadada"..Owh Mikhail Haris dah besar!

video

8 comments:

Tatie Sharil said...

dah banyak rambut!
hahaha

Adekniza said...

amboi gigih mika memanjat ye...u dh kena beli safety gates tu fiza..dua ye satu di atas...satu di bawah.. :D

raF|za said...

tatie dut: rambut dah banyak dan menutupi telinga sudah..huhuh

ros: yer la..haih..bergate² la pulak pas ni :D

Joe J said...

rambut mmg dah byk sampai kat telinga, kena trim ni.

asha said...

hai eeja,

mmg dah besar.. but it's good tho to let him crawl turun n naik.. it's good for his muscle n bones development.. tp kena folo dier turun naik laa.. it's an exercise for us too =D

raF|za said...

hubby: yer la, bile awk nak trim..huhuh

asha: hi dear! now dia nampak tangga nak turun and panjat sendiri, mengamuk if tak bagi. yes, i memang follow dia from behind and great exercise for us sangat :)i yang macam penat bila sampai atas..hehe

Tatie Sharil said...

omg rindu dia di zaman ini. comel rase nak picit.

raF|za said...

tatie: rindu kan?? cam baik je time ni..skrg dah tahu macam² nak trick pon susah sebab dia dah paham. cepat suruh ayong kawin..nak baby lagi :)