Thursday, October 1, 2009

Raya - Day 7 & 8

Ada kenduri tahlil-open house at Bkt Mahkota. My family came together with Tok Mak B, aunts and cousins. Stayed till almost 7. Balik jer straight to Subang sebab nak pass kat my family lauk kenduri and guess what we have for dinner walaupon dah tahpau lauk kenduri..we had Ayam Penyet again!!! Hahaha..and continue tengok Night at the Museum 2. Sama je plan macam semalam kan tapi this time tengok sampai habis la :P

  


trying to calm Mika..bukan hypnotise okay





Ahad, duduk rumah, quality time with hubby and Mika..that’s all folks.

So that basically how my Raya goes. Tak banyak sangat plan sebab have to think of the small one. Yer la, we the adults memang la larat nak travel here and there but the small one? kesian dia..so limited places to go and if pergi pon kejap. Nak bawak dia travel kena ada detailed plan and proper place for him to rest. Tak boleh ar kan nak pakai pergi jer and tak boleh nak ikut schedule orang lain sangat. Itu sahaja my post entry raya yang memang dah belated sangat. Orang lain update cepat jer..but me..macam tortoise! Nak sangat tunggu pic bagai..haa..lambat la jadi nyer..takper, janji ada..for my own kenangan jugak ;) yeay, pas ni boleh move on to current news pulak

####End of day 7 & 8####

No comments: