Monday, October 26, 2009

birthday celebration part II

this is the view from the hotel room..see..memang tourists..
macam la tak pernah pergi all these places..
eh takpe..cuti² Malaysia :)

dah checkout..nak pergi breakfast

Sebab dah biasa bangun pagi ada suara tolong kejutkan this time takde pulak tapi we still woke up early..dah terbiasa..lepak² kejap and by 9 kitaorang dah check out..boleh? cam boring nye tak de benda nak buat, duduk hotel lama²..and also sebab rindu our dear Mika..haih..memang tak boleh kerja yang kena travel ni..so we had breakfast somewhere in Kelana Jaya then balik Subang..tengok Mika cam okay je with my mom..and we decided to go for a movie pulak. Watched Surrogates and okay lar..I enjoyed the movie :)

After movie, we fetched Mika and headed home. Malam ada dinner pulak with my family. Went to TGI Fridays at Parade and everyone was there except for my brother

Mika baru bangun tido..kesian dia..dah tido but bangun balik.
Mika normally sleeps around 7 selalunye
My parents, my son & I

Hubby menyelit di situ :D
With my one & only sis
Family photo

With flash pulak

Apa la yang gigit Mika tuh.. 


okay..lets go home..for good :D

Sampai rumah I tidokan Mika then konon nye nak tengok movie lar..but ended up I tido sekali..What's new kan..huhuh..sedar² dah 2AM and hubby pon dah sleep. Next time saja lar

2 comments:

Joe J said...

bestnye!! need more timeoff with family..this week kita tak pergi Bkt Mahkota pun :(

raF|za said...

tapi jumpa je kan derang..bukan tak jumpa langsung. speaking of that, will update in the next entry