Wednesday, September 2, 2009

routine

Went back to Subang on Monday and Tuesday night sebab hubby PM shift. Kesian hubby kena berbuka kat office and kena kerja malam pulak. Alhamdulillah my parents live nearby so anything, balik rumah mereka la kan. On tuesday, my mom macam rajin nak masak nasi lemak so had that for sahur. Balik office teman hubby pergi bazaar, he tahpau his food and we fetched Mika.

I sempat la mandi semua and around 6, left for Subang while hubby off to work. Menu Tuesday sangat sedap sebab my mom masak my fav dish, “Ikan Masak Kicap” and makan bersama serunding ikan bilis..serunding ikan bilis ni macam makanan harus masa pantang dulu, almost everyday makan ni. Then Abah bought ayam kampung goreng..so makan itu jugak. Budak kecik as usual, mesti nak sibuk² gaks time org berbuka. Bzbody jer dia..that's one thing I like bila balik Subang, time for relax..masuk dapur untuk makan je..sebab my mom suruh layan Mika, bukan tak tolong yer.

Masa nak drop Mika pagi tadi, tanya hubby dia dah sampai PH ke and if yes, tunggu la kat after tol to meet up sebab I malas nak balik rumah, kejar time. So jumpa la hubby kat situ..yer la, dia mesti nak jumpa anak dia jugak kan..so berdrama la kejap kat tepi highway...Today and tomorrow hubby off so okay la dapat balik PH and berbuka together.

Mika & Daddy 
okay..time to go

No comments: