Friday, August 28, 2009

Mika got a new shirt

wallpaper tu nak pic Mika je since dah jadi Mommy ni
got this from Ros, a dear colleague of mine. she bought Mika this checkered shirt. elok sangat lar sebab i pon memang tengah cari Mika baju like this. thank you aunty Ros! baju² raya Mika so far ada lar dalam pasang² sampai hubby bising cakap.."perlu ke nak beli lagi?" tapi sebenarnya dia pon excited nak belikan Mika this n that. yer la, first raya for Mika mesti macam nak perfect kan..insyaAllah.

No comments: