Monday, August 31, 2009

break-fast with family

if weekend je normally akan selalu dapat makan sedap sebab my mom or hubby's mom will invite us for lunch/dinner. so sekarang ni puasa, we went to Subang on Friday and PIL house on Saturday. fair la kan? i have the crave for pizza sebenarnye selepas menonton movie n even cartoons pon ada tunjuk orang makan pizza..so saya terus ckp kat hubby..and being him..bab2 makan ni dia ok sangat..so he ordered dominos, not 1 but 2 regular pizza..heheh tapi thanks to the coupons too. we all dapat free 1 sebab delivery lambat last time order. order siap2 then left for Bkt Mahkota. owh pizza2 adalah for supper & sahur. this time around, everyone was there. normally just us and hubby's bro with PIL. owh satu incident berlaku which i will remember it forever..takpe lar..let it be a secret..*hush*

melayan mereka sambil berborak with in laws
excuse the hands :P
with sis-in-laws and future-in-law *wink*
alamak sarah tutup mata pulak
l-r: kak johana, aimi, urs truly, kak mas, sarah & mika

2 comments:

Ahmad Johari said...

comel je pic mika ngan sarah tu..mika mcm "tak boleh la ni mak kita yang bagi"

raF|za said...

heheh..dia macam x kasi orang lain pegang barang dia :P