Tuesday, May 26, 2009

tuesday yang kelam

today is such a bad day..started with hantar Mika to his sitter's house then "Alamak, lupa bawak puting Mika.." kena patah balik..luckily dekat jer..but still..then about to reach office tetiba rasa steering vibrate kuat gile diikuti bunyi POP.."Oh man..my tyre!!" cepat² call hubby tetapi masih di fast lane cakap "Ape ni..tayar kereta dah flattttt!! @#$%^&*@##!!!" macam nak berhenti kat Petronas tapi nak buat apa kat situ..then hubby cakap dia boleh keluar only at 9, that time was 8..so park at office first..met hubby at petronas ingat nak isi angin dulu with hope sempat la sampai Dengkil tapi hubby cakap tyre tuh flat habis..kena tukar spare..nasib cuaca tak panas..ala² mendung..hubby tukar tyre dengan hebat sekali..and right lepas tukar hujan lebat..nasib sempat. thanks B, u're really my hero..chewah.. :P:P then nak masuk office balik.."Shhhooottt..where's my access card????" pagi tadi ada jer..so have to mintak tolong my colleague carikan dalam handbag which i left it in my drawer..but takde..she was kind enough to let me borrow her access card and went all the way to Basement to get hers and back to 1st floor to give it to me. kelam punya pasal access card pon tak ingat letak mana..then on the way back baru teringat, "Entah² terselit kat folder atas tuh..instead of in the pocket..maybe kat belakang pocket tuh.." yes, i was right..the access card was there..bersembunyi dengan jayanya sehingga boleh membuat tuan dia mencari merata dan kelam kabut..sigh..bad Tuesday!

No comments: