Sunday, May 31, 2009

Mika kena tickle

Mika kena tickle by his daddy..i tak pandai buat dia gelak macam ni..seems like dia memang suka bila daddy dia kacau perut dia..sometimes tengok muka daddy jer boleh senyum..then bila daddy dia keluar suara je dia leh gelak cam ape la kelakar sangat..huhuh..excuse kaki my hubby yang sexy tuh :P

6 comments:

nazira aziz said...

comel gile die gelak betul2 ke tu hahah.miki miki

raF|za said...

haah ler..hihihi..

Cath J said...

sooo...cute... :-D

raF|za said...

Cath J: hi! thanks :)

Marsita said...

ala...comel dia gelak...klaka laa eeja..tergelak tgk :)

raF|za said...

hehehe..nanti azalea pon boleh gelak macam tuh :) best tau kacau baby gelak..heheh