Friday, April 3, 2009

online shopping

help!! saya sangat busy sampai takde masa nak memblog. but today..i was busy surfing for Mika's clothes..heheheh..kalau TL tahu sure cakap "Eh budak ni..bukan ke aku baru bagi dia banyak kerja ke..ada masa nak beronline shopping pulak.." well..he wouldn't say that lar sbb TL speaking jer..i was trying to put in my own way..okay..sudah lari tajuk..back to the baju baby..baju baby pon boleh shop online. how convenient is that! found some (dan semua pon rasa nak beli sampai hubby remind.."oits..dah dah la tuh..") which are okay, cantik, original, branded and paling penting..CHEAP!! mana tak geram tengok price dalam belas²..paling mahal pon RM25 okay..tak lebih dari itu..tapi nak beli baby wear kena beli besar² so dia boleh pakai lama² but for Mika's case..dia sangat besar..so local brand for 6-12mths muat² jer..i bet he can only wear that kejap jer..so if possible, i'm trying to find those brand from UK/US sebab besar sikit..(hishh..baby pon nak pakai branded²..bukan main eh Mika :P) and i just remember i haven't post an entry of Mika punya recent checkup..will do next time with pics okay..tak suka la blog takde pic..rasa incomplete. okay peeps, later yer!

2 comments:

Yours Truly said...

eeja, ape url dier??aju pun nak beli for ameerah lah...:D

raF|za said...

hello aju dear..boleh try to go to http://ryanzcollection.blogspot.com/ then blog hopping kat blogs dia link..for baby girl memang banyak sangat choice..nasib Mika boy..i rasa if i dapat baby gurl, sure bankrupt! sume pon cantik..ehehehe..enjoy :)