Monday, April 20, 2009

Mikhail at 4 months

Mikhail Haris turns 4 months today. Let see what he's capable of so far

At 4 months:
  • boleh main² and buat facial expression to him
  • loves to smile and boleh gelak² especially if kena tickle
  • suka bila mommy kiss bunyi² at his tummy & pipi
  • pandai merengek or was it mengamuk bila orang nak pakaikan baju..dia rimas tak suka orang pegang² dia or was it just with ME?
  • he still loves to play "bubble" sampai habis basah baju. pakai bib pon basah jugak. kena beli the plastic one kot
  • still suka masukkan tangan dalam mulut and other things too, toys, hankie..u name it..sebab dia dah boleh pegang
  • suka pegang botol susu although tak kuat sangat but boleh ar
  • then if tak nak minum susu dah pandai tolak keluar sendiri or buat bunyi cam tiup²
  • suka sangat tengok cartoon or any shows yang ada nyanyi² sampai boleh gelak² senyum²..jangan nangis sudah
  • bbsitter cakap dia dah boleh meniarap tapi mommy belum dapat tengok dia lagi buat so i have to see it first to believe it :P
  • don't like to be left alone as he will surely cries if he still awake..nak attention la tuh. especially when he knows his mommy is around
  • sangat suka diri..if duduk atas lap pon dia akan stretch kan both his legs nak diri..if nak masukkan dia dlm car seat pon dia nak diri padahal suruh duduk
errr..banyak lagi sebenarynya. he grows up so fast! everyday ada jer new things.

Happy 4 months old Ahmad Mikhail Haris..mommy & daddy love you..as always :)

future rock star? we'll see ;)

No comments: