Friday, March 27, 2009

entry wat²

today balik Brunsfield. i don't know whether i'm excited or the other way round. sebabnya..so used to live @subang which i find so comfortable. senang nak keluar, senang nak makan..nak apa² jer senang dapat. what do u expect kan? dah duduk situ 21 tahun mesti lar dah biasa..sebab itu bila duduk kat putra heights yang sunyi dan rumah agak incomplete saya lari balik ke shah alam. ikutkan nak lari balik ke subang jer tapi takkan nak live with parents weyhh..i'm a city girl..what to do..walaupon Putra Heights tuh pon city tapi city yang masih belum berkembang dengan pesat macam Subang & USJ. leaving office early today..Mika ada check up..nak kena jab budak kecik tuh..hopefully tak demam lar ye sayang. owh another thing, i bought this jeans..sangat happy kerana boleh muat size 2! tapi kalau kurus lagi sikit mesti lagi selesa..so apa lagi Eeja..work out la babe!

No comments: